Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilhizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Baskı yapımı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her devran evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalım puroya sütun bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 basamak eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün ayak tabanığın tay yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara göre beş altı daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu usul çakmaklar çok takatlidür ve okkalı doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi tabii alevli çakmaklarla, beş altı devran alabilir. Bu süre size çağ kaybı kadar nazarükebilir lakin puro götürüm ve mesai icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra münasebetsiz çevirip façaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, doğrusu bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz dâhilime anık. Pekâlâ evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke dâhililmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar dâhilmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o kadar dokunaklılaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman rahatçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla uyartılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilişki gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yine yakma sorun teşkil etmez. Ancak etki yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şgeri olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 basamak beyninde evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında üs sorun ortamın antipatik değil okkalı har olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz nem saklama ortamı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının alım geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak katiyen alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen alım geçirmedikleri dâhilin diğer rakiplerine yetişkin ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.